Δοχεια

Επιλέγουμε το καλύτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το συσκευάζουμε σε δοχεία των 5 λίτρων. Η Κορωνέικη ποικιλία δίνει το καλύτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Θυσιάζοντας την ποσότητα για την ποιότητα, έχουμε το πολύτιμο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με το έντονο πράσινο χρώμα και την πυκνή και μεστή γεύση. Το μονολαδι είναι ιδανική επιλογή για μαγείρεμα και σαλάτες.

Τα χαρακτηριστικά του δοχείου 5 λίτρων είναι τα εξής:

– Κορωνέικη ποικιλία από τον νομό Λακωνίας.

– Οξύτητα κατά την παραγωγή: <0,3%.

– Παραγωγή με κρύα έκθλιψη και μόνο με μηχανικές μεθόδους.

– Φιλτράρισμα μετά την παραγωγή.

Τα οργανοληπτικά στοιχεία του μόνολάδι, όπως η γεύση και το άρωμα, είναι περισσότερα και εντονότερα από των τυποποιημένων, επειδή το λάδι μας είναι μονοποικιλιακό, παράγεται με κρύα έκθλιψη μετά από μόλις 6 ώρες από τη συγκομιδή, είναι πάντα της χρονιάς, δεν αλλοιώνεται από τις μεταφορές και από τις αλλαγές κλίματος.

Λιανική τιμή δοχείου 5 λίτρων: 25€ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.).

Στην λιανική πώληση παρέχουμε απόδειξη ή τιμολόγιο και χημική πιστοποίηση των οργανοληπτικών στοιχείων. Σε συνδυασμό με τη δωρεάν αποστολή στην Αττική και με τη δυνατότητα αντικαταβολής (που εξαλείφει τους κινδύνους της συναλλαγής με πιστωτική κάρτα), προσπαθούμε να χτίσουμε μια σταθερή και δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.Για παραγγελίες (Δευ-Παρ 9:00-21:00):

Τηλ.: +302102282551 (fax) – +306944916980 — +306945297522
E-mail: sales@monoladi.gr

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 5 δοχείων ή για χονδρική πώληση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ver peliculas online gratis