ΜΟΝΟΛΑΔΙ
ΜΟΝΟΛΑΔΙ
Η λέξη μόνολάδι είναι συνδυασμός δυο ελληνικών λέξεων: μόνο και λάδι. Το όνομα αυτό δημιουργήθηκε από την αφοσίωση μας στην υγιεινή διατροφή και συγκεκριμένα στην Μεσογειακή δίαιτα. Το βασικότερο στοιχείο αυτής της διατροφής είναι η μεγάλη κατανάλωση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Από εκεί ξεκινήσαμε πριν από 20 χρόνια την αναζήτηση για μια δίαιτα που θα ασπαζόταν το ρητό των αρχαίων ‘νους υγιής εν σώματι υγιή’. Το όνομα μόνολάδι τονίζει και την αφοσίωση μας στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο γιατί εμπορευόμαστε αποκλειστικά και μόνο αυτόν τον τύπο ελαιόλαδου.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Με 20 χρόνια εμπειρίας στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, συνεργαζόμαστε με δοκιμασμένους παραγωγούς που παράγουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υπό τις ποιοτικότερες συνθήκες. Θυσιάζουμε την ποσότητα για την ποιότητα και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. Εμπορευόμαστε το καλύτερο ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, εφόσον το φιλτράρουμε και το συσκευάσουμε βάσει των ανώτερων προδιαγραφών.

μόνολάδι – Όταν το λάδι γίνεται τρόπος ζωής!
Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας και η συνεχόμενη εξέλιξη των υπηρεσιών μας, δημιουργούν μια δυνατή σχέση με τους πελάτες μας, που είναι και η βάση της επιτυχίας μας.

Ο καταναλωτής πλέον προσπαθεί να αποφύγει τα προϊόντα της μαζικής βιομηχανίας τροφίμων και ψάχνει για προϊόντα αγνά χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς συντηρητικά και βεβαίως σε προσιτές τιμές! Γι αυτό κι εμείς έχουμε επιλέξει να εμπορευόμαστε μόνο ποιοτικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με πιστοποιήσεις και τυποποίηση βάσει των ανώτερων προδιαγραφών και στην χονδρική αλλά και στην λιανική αγορά.

Το όραμαμας σαν εταιρεία είναι η προώθηση των ευεργετικών και διατροφικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου ως βασικού παράγοντα μακροζωίας.

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο: ένα αληθινό δώρο από τους Θεούς!
Ver peliculas online gratis